Maksuton toimitus kirkkoihin ja kappeleihin Sonkajärven sekä Lapinlahden kirkonkylällä

Kuvat ovat suuntaa antavia sidontatyön tyylistä ja värimaailmasta. Tarvittaessa kukkia korvataan niin että kuvan väri ja tyylimaailma pysyy samana. Ruusut, neilikat, krysanteemit ja osa liljoista on saatavilla ympäri vuoden suhteellisen hyvin kuvien väreissä. Joidenkin kukkien saatavuus vaihtelee vuodenajan mukaan. Lähtökohta kuitenkin on että tilaukset toteutetaan sen hetkisen saatavuuden mukaan.

Tällä sivulla löydät galleriat niin  pohjaansidotuille kukkalaitteille sekä hautakimpuille kuin arkunkansikoristeille ja kirkonkoristeluille.

Selatessa alaspäin löydät tilauslomakkeen. Lomakkeella voit jättää tilauksen tarvitsemistasi kukista tai koristelukokonaisuudesta.

Kukkalaitteet olisi hyvä tilata mielellään viikkoa ennen tai viimeistään 4 päivää ennen noutoa tai siunaustilaisuuteen toimitusta.

Callankukat ja valkoliljat erityisesti tulee tilata viikkoa ennen. 

Tilatessanne käyttäkää kuvien järjestysnumeroa.  Gallerioissa on omat tuotenumerot. Valitse rasti ruutuun, mistä galleriasta olet kuvaa katsonut mikäli tilaat kuvanumeron mukaan. 


Ohjaukset gallerioihin löydät alta.

Kotisivuilta tilattujen tuotteiden maksutavat:

- Tilitiedot sähköpostiin

- Tilitiedot tekstiviestinä

- PDF lasku sähköpostiin

- Mobilepay

Huomio! Mikäli haluatte tilauksiinne käytettävän luonnonhavua tai muuta luonnonmateriaalia tulee teidän toimittaa ne itse liikkeellemme. Metsäkuusen havua eikä muitakaan puita tai pensaista koske jokamiehenoikeus.


Jos et tilaa kotisivujen kautta niin suosittelemme joko puhelinsoittoa tai sähköpostitse tapahtuvaa tilausta.


Facebook, Instagram, Whatsapp ja tekstiviestit eivät ole ensisijaisesti käytössä olevia tilauskanavia.

TILAUSLOMAKE

Jos et saa vastaanottokuittausta vuorokauden kuluessa ota yhteyttä liikkelle.

Tilauksen voi tehdä myös eKukka-verkkokaupan kautta. Liikekohtaiset verkkokaupat löydät painikkeiden alta.