Energiakriisin vuoksi kukkavalikoimissa esiintyy vajausta tai lajeittain kovaa hinnan nousua. Esimerkiksi suurin osa krysanteemeista on toistaiseksi korvattava esimerkiksi neilikalla. Tällä hetkellä maltillisimmat hintojen korotukset ovat olleet ruusuilla ja neilikoilla. Kiitos ymmärryksestänne!

Maksuton toimitus kirkkoihin ja kappeleihin Sonkajärven sekä Lapinlahden kirkonkylällä

Tältä sivuilta löydät malleja surusidonnastamme. Hautakimpuille ja pohjaansidotuille kukkalaitteille on omat galleriansa. Näiltä sivuilta löydät myös malleja arkunkansikoristeista sekä kirkonkoristeista.

Tutustuessasi gallerioihin ja tehdessäsi tilausta, muista nämä:

Kukkalaitteet olisi hyvä tilata noin viikkoa ennen noutoa tai toimitusta. 

Kun tilaat ajoissa, varmistat juuri haluamiesi kukkien saatavuuden. 

Mikäli toiveenasi on luonnonmateriaalien käyttö sidontatyössä, sinun olisi hyvä toimittaa materiaalit liikkeelle itse. Havukasveja ja muita luonnonmateriaaleja ei koske jokamiehen oikeudet.

Kuvat ovat suuntaa antavia tyylisuunnasta ja värimaailmasta. Mitä lyhyemmällä varoitusajalla tilaus tulee liikkeelle sitä suuremmalla todennäköisyydellä kukkia joutuu soveltamaan liikkeemme ja tukkujen valikoimien mukaan.

Puhelintilaajille: Muista mainita miltä sivuilta katsot mallikuvia. Tämä sivuisto on kukkakauppamme kukkamaklin.fi verkkosivut. 

Teitpä tilauksen verkossa tai puhelimessa, käytä kuvanumeroa tilatessasi. Avoimen tilauksen haluamistasi kukista voit jättää "mahdolliset lisätiedot tai avoin tilaus kohtaan!

Ohjaukset gallerioihin löydät alta.

TILAUSLOMAKE

Jos et tilaa kotisivujemme kautta niin suosittelemme joko puhelinsoittoa tai sähköpostitse tapahtuvaa tilausta. Facebook, Instagram, WhatsApp tai tekstiviestit eivät ole ensisijaisesti käytössä olevia tilauskanavia.

Kotisivuilta tilattujen sidontojen maksutavat:

- Tilitiedot sähköpostiin

- Tilitiedot tekstiviestinä

- PDF lasku sähköpostiin

- Mobilepay

Tilauksesti voit maksaa skannaamalla QR-koodin alta.

Tilauksen voi tehdä myös eKukka-verkkokaupan kautta. Liikekohtaiset verkkokaupat löydät painikkeiden alta.

Jos et saa vastaanottokuittausta vuorokauden kuluessa ota yhteyttä liikkelle.