Kukkia itsepalveluna 24/7

Sonkajärven ja Lapinlahden toimipisteen eteistilasta löydät itsepalvelu myymälän.

Itsepalvelusta löytyy aina leikko ja ruukkukukkia sesongin mukaan. Myös sesonkituotteet pihalta on ostettavissa itsepalveluna.


Noutotuotteiden varaaminen itsepalveluun.

Voit tehdä ennakkotilauksen haluamastasi sidonnasta itsepalveluun ja noutaa sen liikkeen ollessa suljettu. Kukkien tilaaminen onnistuu verkkosivuiltamme tai verkkokaupasta. Saman päivän tilaukset kannattaa varmistaa aina puhelimitse.


Itsepalvelussa asioiminen ei edellytä käteistä rahaa. Maksutapoja on monia.

Verkkopankkisi mobiilisovellus

Ostosten maksaminen on mahdollista itsepalvelun seinältä löytyvällä viivakoodilla. Viivakoodilla maksaessasi avaat vain verkkopankkisi mobiilisovelluksen, skannaat viivakoodin, muutat summan ja maksupäivämäärän.


Tilisiirto sähköpostilla

Jättämällä sähköpostiosoitteesi voimme laittaa asioinnistasi tilisiirron sähköpostilla. Yritysasiakkaiden laskutus onnistuu myös. Jätäthän tarvittavat tiedot laskutusta varten

Käteinen tai maksu seuraavan asiointikerran yhteydessä

Maksun voi suorittaa myös käteisellä. Jos maksat käteisellä, käytäthän tasarahaa. Kun jätät yhteystietosi, maksu onnistuu myös seuraavalla asiointikerralla, jos asioit liikkeellä parin viikon sisällä.

Klikkaa itsesi verkkokaupan MAKSULINKKIIN ALTA:


Sonkajärven ITSEPALVELU
Sonkajärven ITSEPALVELU
Lapinlahden itsepalvelu
Lapinlahden itsepalvelu

Haluatko olla osana kehittämässä palveluitamme? Itsepalvelun käyttökokemus on meille tärkeä. Palauteen perusteella voimme kehittää itsepalveluamme. Voit antaa ajatuksia itsepalvelusta oheisella lomakkeella.