ILMOITUSTAULU

Tältä sivulta löydät liikkeittemme ilmoitusluontoiset asiat

Kukkien saatavuus ja niiden tilaaminen

Olemme olleet vuosia siinä etuoikeutetussa ja onnellisessa asemassa että meitä on palvellut kaksi kotimaista leikkokukkien maahantuojaa, Huiskula Iisalmessa ja Kuopion kukkatoimitus kuopiossa.

Tilanne muuttuu oleellisesti kun Huiskula lopettaa tukkutoimintansa toukokuun ensimmäisillä viikoilla, heti äitienpäivän jälkeen.

Periaatteenamme on ollut käyttää ensisijaisesti näitä kotimaisia paikallisia toimijoita ja tukea alueen työllisyyttä. Kivijalkatukku aivan myymälöidemme nurkkajuuressa on ollut etu myös ennenkaikkea asiakkaille, sillä kukkia on saanut myös melko lyhyellä varoitusajalla mikäli niitä ei ole sattunut liikkeeltämme löytymään.

Kuitenkaan emme ole aivan hukassa - kuopion tukku jatkaa toimintaa entiseen malliin. Oleellinen iso muutos tulee siihen, ettei kukkia voi hakea tukusta arkisin joka päivä, vaan tukun myyntiauto ajaa muutaman kerran viikossa. 

Myös ennakkoon tilaamisen tärkeys korostuu. Teemme seuraavan viikon kukkatilauksen keskiviikkona joten myös teidän tilauksenne olisi hyvä olla meillä siihen mennessä, käytännössä 1,5 viikkoa ennen. 

Jatkossakin liikkeiltämme löydät vapaasta valikoimasta kukkia, kaikkea ei tarvise tilata ennakkoon. 

Isompien kokonaisuuksien, kuten hautajaiskukkien ja muiden tilaisuuskoristelujen (syntymäpäivät, häät) tilaukset olisi hyvä jättää ajoissa. Uuden toimintamallin opettelu ottaa aina aikansa ja tilanne voi hieman hakea itseään alussa. Tavataan jatkossakin kukkien merkeissä!

Kevättä ja kesää kohti!

Toivoo kukkakaupan väki

JUHANNUS 2024

Kaikki liikkeemme on suljettu juhannuksena 21.6 - 23.6

Kukkia voi ostaa itsepalveluna Sonkajärven ja Lapinlahden itsepalvelumyymälöistä. Kukkia voi varata noudettavaksi Iisalmessa Savonkatu 23 R-kioskilta. R-kioskilta voi myös ostaa ruusuja viikonlopun ajan.