Usein Kysytyt Kysymykset?

1. Toimitatteko kukkalaitteet kirkkoon?

Kyllä! Toimitamme hautajaiskukkalaitteet kirkkoon Sonkajärven ja Lapinlahden kirkonkylän alueella sekä Iisalmen vanhan kirkon kappelille ja kangaslammen kappelille. 

2. Kuljetatteko kukkia Iisalmen alueella?

Kyllä toimitamme. Verkkokaupasta voit tarkistaa näppärästi osoitehakukentästä, kuljetammeko juuri sinun tarpeisiisi. Mikäli verkkokauppa ei tarjoa toimitus osoitteeseen, ota yhteyttä liikkellemme.

3. Kuinka paljon aikaisemmin kukkalaitteet tulee tilata?

Kukkalaitteet kuten muutkin sidonnat, olisi hyvä tilata noin viikkoa ennen noutoa tai toimitusta. Kuitenkin liikkeellämme löytyy aina vapaata kukkaa. Muutaman päivän varoajalla tilatuissa sidonnoissa on hyvä jättää toteutukselle luovimisen varaa.

4. Minkä hintaisia kukkalaitteet ja hautakimput ovat?

Surukimppu voi olla mikä tahansa kimppu. Yleensä kuitenkin kimput ovat noin 30 - 60€ kappale. Pohjaansidotut kukkalaitteet ovat noin 60€ ylöspäin.

5. Paljonko keskimäärin maksaa hautajaiset?

Esimerkiksi peruspuuvilla-arkku, vainajan vaatetus ja arkkuunhuoltaminen ja kuljetus (yhteensä 50km) maksaa n. 1160€. Tämä kustannusarvio ei sisällä kukkia eikä muita palveluita. (arkunkansikoristeet, kukkalaitteet, valokuvaus)

6. Paljonko annatte maksuaikaa ostoksille?

Keskimääräisesti maksuaika laskuissa ja itsepalvelun ostoksissa on 7 vuorokautta. Jos tarvitset poikkeuksellista maksuaikaa, ota rohkeasti yhteyttä liikkeellemme.

7. Mikä on tilausten peruutus ja hyvityskäytäntö, silloin kun se johtuu asiakkaan muuttuneesta tilanteesta?

Jos tarvitset perua tilauksen, sinun kannattaa olla yhteydessä liikkelle välittömästi. Pääsääntöisesti hyvitykset peruutustapauksissa hoidetaan avoimilla lahjakorteilla.